Medalja do medalje za svetonedeljske “sakure”

22. veljače 2016.
Komentari isključeni
1.201 Pregleda

Medalju do medalje osvojile su male svetonedeljske “sakure” u subotu na Međunarodnom Black belt Open-u u Sportskoj dvorani Sutinska vrela u Zagrebu gdje je nastupilo oko 380 judaša iz 32 kluba.

3 (1024 x 1365)

Najmlađa kategorija U8 imala je borbe u parteru, a rezultati su sljedeći: 1. mjesto Petra Ugarković i Eva Drakulić, 2. mjesto Katarina Škreblin, Andrija Klarić i Ivan Mandić te 3. mjesto Mia Krstulović, Jan Vaniček, Luka Oršanić, Gabrijel Čajo, Luka Vukoja, Jan Stanec i Nikola Bečiragić.

4 (1024 x 1862)

U kategoriji U12 Katarina Kufek i Matej Dutković izborili su 1. mjesto, a Matej (na slici gore) je proglašen i najboljim natjecateljem do 12 godina. Maks Golubić bio je drugi, a Lea Đigaš osvojila je treće mjesto. Lana Juric i Sara Golubić bile su pete.

U kategoriji U14 Luki Magliću pripalo je 1. mjesto, a Filip Skočić natjecanje je završio kao peti.

Irena Lacković

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.