Lovro Mihelić izgubio u jakoj konkurenciji

22. veljače 2016.
Komentari isključeni
988 Pregleda

U organizaciji Oyama karate kyokushin Mađarske, u subotu je u Kiskunfelegyhaziju održan Kiskun kup na kojem su nastupila 33 mađarska kluba, a međunarodni karakter turniru su dali natjecatelji iz Austrije, Ukrajine i Hrvatske.

Hrvatski kyokushinkai savez predstavljao je Lovro Mihelić iz samoborskog Fortisa koji je nastupio u teškoj A kategoriji seniora. Njegov poraz u prvom kolu ipak malo umanjuje to što se radilo o jakoj konkurenciji kvalitetnih boraca dodatno motiviranih novčanom nagradom za tri prvoplasirana po kategorijama, a mladom samoborskom borcu sada predstoje pripreme za nadolazeći 13. kup Domenice, koji će se održati 12. ožujka u novoj svetonedeljskoj školskoj sportskoj dvorani.

Ovim turnirom, Hrvatski kyokushinkai savez i domaćin turnira, KKK Domenica Sveta Nedelja, na najljepši će način obilježiti 40 godina kyokushin karatea u Hrvatskoj, obzirom na potvrdu dolaska natjecatelja iz 13 zemalja i to iz Francuske, Italije, Austrije, Slovenije, Švicarske, Mađarske, Poljske, Ukrajine, Makedonije, Crna Gore, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.