Ljubav je život

15. veljače 2016.
Komentari isključeni
800 Pregleda

Pod geslom „Ljubav je život“, proteklog petka u prostorijama Ogranka Matice hrvatske Samobor članovi Književnog, Glazbenog i Likovnog odjela predstavili su se građanstvu svojim pjesmama i glazbenim izričajem, te na taj način, kao i unazad nekoliko godina, obilježili Valentinovo – dan zaljubljenih, ali i ljubavi prema svakom čovjeku, bratu, prijatelju.

valentinovo3 (1) (757 x 832)

Program su vodili Ljubica Šego, voditeljica Književnog odjela, koja je ukratko podsjetila na povijest obilježavanja Valentinova i Zvonko Jurčević, voditelj Samoborskih pjesničkih večeri, a svoju je novu, treću po redu zbirku ljubavne poezije „Triput kistom prebrisano“, predstavila i članica Književnog odjela, Zlata Bujan – Kovačević.

valentinov3 (757 x 576)

Nazočni posjetitelji tako su mogli uživati u ljubavnim stihovima članova Ogranka, ugodnoj glazbenoj podlozi i promociji zbirke Zlate Bujan-Kovačević, koja je, kako autorica sama navodi, nastala u trenutcima inspirativne samoće. Po završetku službenog dijela programa, zajedničko druženje nastavljeno je uz pjesmu i ples.

Lada Lokmer

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.