“Lavice” izgubile, “slogašice” pobijedile

15. veljače 2016.
Komentari isključeni
972 Pregleda

2. HRL za žene – 12. kolo

SAMOBOR – ZAMET 2 17:19

Samobor: Pilić (1), Haramina, Hofer (5), Grgečić, Prodanović (2),Vapnar(2), Kupres, Kupres, Trošelj, Kozlovec, Antonić, Haramina, Katanec (1), Kanceljak (4), Štrkalj (2), Lucević.

Otvaranje drugog djela sezone u drugoj liig za naše djevojke pojačane povratnicama Štrkalj i Antonić nažalost nije dobro završilo. Lavovska bitka, odlična obrana, izvrsna suradnja na terenu svih igračica, ipak , uz , iako oslabljenu, ali još uvijek dovoljno jaku ekipu Zameta2, nije ostavila prostor da se sezona otvori pobjedom (iako je ona bila stalno prisutna i “visila” je u zraku).

Gorak okus nakon ove utakmice ostavlja iznimno loše suđenje, kojeje pridonijelo razvoju događaja na terenu.

Sada su rukometašice Samobora od Zaprešićanki preuzele fenjer na ljestvici, iako na tom posljednjem, 12. mjestu, imaju isti broj bodova, 4, kao i Zaprešić na 11. i opatijska Liburnija na 10. mjestu.

U sljedećem kolu u Zaprešiću se igra derbi začelja između Zaprešića i Samobora.

POBJEDA SLOGE

Igračice Sloge iz Svete Nedelje pobijedile su jučer u gostima sastav velikogoričkog Udarnika 26:25 i popravile svoj plasman. Sada su treće sa 16 bodova, koliko ima i drugi Ivanić te četvrti Zamet.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.