“Balansice” prve na Festivalu školskih maski

8. veljače 2016.
Komentari isključeni
927 Pregleda

Plesačice svetonedeljskog Balana osvojile su jučer 1. mjesto i novčanu nagradu u iznosu 4 tisuće kuna na natjecanju “Festival školskih maski” u zagrebačkom Garden Mallu. Između 23 prijavljena nastupa osnovnih škola, dječjih kulturnih ansambala, dječjih kazališta, sportskih klubova, škola pjevanja i plesnih škola, Balans je odlukom žirija dobio najveći broj bodova i to 98, samo dva manje od maksimalnih 100. Najveće ocjene dobili su za umjetnički dojam, scenografiju, kostime i nastup.

Prošle godine osvojili su 2. mjesto i iznos od 2 tisuće kuna. Time samo dokazuju da uživaju u scenskom nastupu što publika prepoznaje. Predstavu su uvježbale trenerice Sanja Krapinec Barbaro i Matea Petrić.

Sada ih čeka dogovor za zajednički izlet “po dogovoru negdje na more” kao nagrada za izniman trud svih članica koje su sudjelovale na Festivalu školskih maski i glumica u dramskoj predstavi “Snježno kraljevstvo”.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.