Najnovije

Zlatni judaši iz “Bogumilca”

3. veljače 2016.
Komentari isključeni
1.591 Pregleda

Drugo županijsko natjecanje u judu za učenice i učenike okupilo je jučer predstavnike 9 osnovnih škola, koje je i ove godine udomaćila Osnovna škola Bogumila Tonija. Na natjecanju je sudjelovalo više od 120 učenika od 1. do 8. razreda u pratnji svojih voditelja, iz OŠ Ljube Babića, OŠ kardinala Alojzja Stepinca, OŠ Vukovina, OŠ Samobor, OŠ Svete Nedelje, OŠ Vladimira Nazora, OŠ Eugena Kvaternika, OŠ Eugena Kumičića i OŠ Bogumila Tonija.

2 (1024 x 576)

U dopodnevnim satima ravnateljica “bogumilca” Milena Kolarec riječima podrške otvorila je natjecanje, nakon čega su borbe mogle početi. Natjecatelji su pokazali pravi sportski duh i pružali ohrabrenje i podršku jedni drugima. Jedne su borbe bile neizvjesne do samoga kraja, a druge su bile brzo gotove.

3 (1024 x 576)

Nakon završetka borbi uslijedilo je proglašenje pobjednika. Najsjajnije su medalje pripale ženskoj i muškoj ekipi Osnovne škole Bogumila Tonija. Ovom su pobjedom osigurali plasman na državnu razinu natjecanja koje će se održati u Opatiji.

4 (1024 x 1820)

U pobjdničkoj ekipi bile su učenice Nikolina Šlatka, Iris Marija Šlatka, Karla Dah Rađenović, Karla Kolman, Mia Smoljanović, Sara Šančić, Lucija Nakata, Marija Lindić, Matea Garašić, Ema Kotarski i Marta Pisk. Voditeljica im je profesorica Ismeta Čerkez.

5 (1024 x 576)

Pobjedničku momčad čine učenici Patrik Slamar, Jakov Župančić, Fredi Pavlović, Patrik Župančić, Dorian Gorički, Matej Mrakužić, Nikola Škalec, Ivan Ištuk, Antonio Hrkec, Ivan Lindić, Leon Gorički, Vedran Mužević i Antonio Penava. Voditelj im je profesor Zoran Rajčević.

Ivana Golić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.