Športofon ustupio mikrofon mladim sportskim nadama

3. veljače 2016.
Komentari isključeni
1.238 Pregleda

Veći dio novog Športofona posvetili smo mladim sportskim nadama iz našega grada, pa nam je tako svoju sportsku priču ispričao hokejaš Vjeko Vrbančić (na naslovnoj fotografiji), koji kao junior nastupa za zagrebačke hokejaške klubove i u prestižnim ligaškim natjecanjima kao dio tima postiže odlične rezultate.

U našem su studiju bili i nadareni sportski penjači, članovi “Breganje” iz Bregane, Marta i Ferdo Kelečić (na slici gore) i stručno nam objasnili što je to sportsko penjanje, kako se u njemu dolazi do dobrih rezultata te zašto im se baš ova disciplina uvukla pod kožu.

Na početku Športofona razgovarali smo s tajnikom Nogometnog kluba Sava iz Strmca Darkom Povrženićem i podsjetili se sjajnog i besprijekornog jesenskog učinka nogometaša Save koji su bez poraza i s 15 prvenstvenih pobjeda završili prvi dio natjecanja u Jedinstvenoj županijskoj ligi. Klupski tajnik nam je otkrio kakva su im očekivanja u nastavku prvenstva.

Naš gost u emisiji bio je i predsjednik Judo kluba Profectus Samobor Damir Frlić s kojim smo se osvrnuli na odlično organiziran, masovan, ali i kvalitetan “Profectus cup”, održan minulog vikenda u Sportskoj dvorani Samobor, na kojemu su se domaći natjecatelji okitili s čak 18 medalja.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.