Javni gradski poziv udrugama civilnog društva

2. veljače 2016.
Komentari isključeni
933 Pregleda

Grad Samobor raspisao je Javni poziv za financiranje projekata organizacija civilnog društva od interesa za Grad Samobor te projekata organizacija civilnog društva koji se odnose na unapređenje kvalitete njihova rada.

Pozivaju se stoga udruge koje su programski usmjerene na rad u području kulture, tehničke kulture, sporta, socijalne skrbi, zdravstva, neformalnog obrazovanja djece i mladih, skrbi o umirovljenicima te skrbi o osobama s invaliditetom da se prijave na financijsku podršku svojim projektima. Organizacije civilnog društva ne mogu prijaviti projekte ako su oni već sastavni dio Programa javnih potreba u svim tim oblastima za 2016. godinu.

Rok za podnošenje prijedloga projekata je 30 dana, a završava 29. veljače ove godine. Više informacija nalazi se na gradskom web portalu www.samobor.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.