Najuspješniji Maša Matinović i Danil Domdjoni

1. veljače 2016.
Komentari isključeni
1.860 Pregleda

Hrvatski karate savez je 31. siječnja u samoborskoj Sportskoj dvorani okupio 350 trenera i 70 sudaca hrvatskog karate sporta iz cijele Hrvatske na licencnom seminaru i seminaru za licencne ispitivače.

Seminarom su i ove godine rukovodili ugledni stručnjaci i predavači s Kineziološkog fakulteta iz Zagreba na čelu sa prof.dr. sc. Hrvojem Sertićem, voditeljem Katedre za borilačke sportove, a vrlo uspješno i nadahnuto su svoje teme odradili doc.dr.sc.Tihomir Vidranski i dr.sc. Ivan Segedi.

predavaci (757 x 426)

Sav predviđeni program seminara odrađen je u odličnoj atmosferi, a na dnevnom redu predavača bile su vrlo korisne teme s kojima se svaki karate trener susreće na tatamiju u svakodnevnom trenažnom i odgojnom procesu svojih vježbača.
Hrvatski karate savez već niz godina posvećuje veliku pozornost radu s mladima, te obrazovanju svojih stručnih kadrova pa je zasigurno karate jedan od sportova u kojem ima najveći broj obrazovanih trenera.

pogled na dvoranu,predavanje (757 x 426)

Nakon uspješno odrađenog licencnog seminara održan je i redovni Izvještajni Sabor Hrvatskog karate saveza na kojem su jednoglasno usvojena sva izvješća za proteklu godinu, te dodijeljene plakete najupješnijim sportašicama, sportašima, trenerima i sucima u 2015.godini.

Najuspješnije sportašice i sportaši HKS-a za 2015. su Maša Martinović i Danil Domdjoni (borbe) te Vlatka Kiuk i Ivan Ermenc (kate).
Najbolja muška ekipa je Sokol Split (borbe) i Princ (kate) dok je najboljom žeskom ekipom proglašena ekipa Hercegovine Zagreb (borbe) i Sljemena (kate).

nagradjeni, mladje selekcije (757 x 426)

Prošla godina bila je najuspješnija godina u povijesti hrvatskog karate sporta, a s ponosom se ističu i 3 medalje na 1.Europskim igrama u Bakuu (Maša Martinović, Jelena Kovačević, Ana Lenard). Posebno su ponosni u Hrvatskom karate savezu na žensku ekipu u borbama (Čelan-Bujas, Saleš,Tubić,Lenard) koja je postala prvakinjama Europe u Istanbulu bez izgubljenog boda, a zbog tog rezultata su proglašene naj ekipom Hrvatske po izboru sportskih novinara Sportskih novosti.

delegati na saboru (757 x 426)

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.