Ekipno s 18 medalja najbolji Judo klub „Profectus Samobor“

1. veljače 2016.
Komentari isključeni
1.618 Pregleda

U organizaciji Judo kluba „Profectus Samobor“ protekle je subote u Sportskoj dvorani Samobor održan 2. međunarodni turnir „Profectus cup – powered by Biobaza“. Na turniru je nastupio 501 natjecatelj iz 44 kluba iz Slovenije, Slovačke, Bosne i Hercegovine, Srbije, Ukrajine i Hrvatske.

judo2 (757 x 505)

Natjecala su se djeca do 8 godina i mlađi kadeti do 16 godina. Mnogim natjecateljima u najmlađem uzrastu je ovo bilo prvo pravo natjecanje, pa se organizator pobrinuo da svi kući ponesu lijepe uspomene i prigodne diplome, a najbolji zaslužene medalje.

judo4 (757 x 566)

Na kraju, u ekipnom plasmanu Judo klub „Profectus Samobor“ je drugu godinu zaredom s 18 medalja osvojio prvo mjesto, ispred zagrebačkih klubova Nippon, Dugave, Lika i Zagreb. Organizacijski, turnir je prošao bez problema uz pohvale gostujućih trenera, gostiju i brojne publike.

I SAKURE USPJEŠNE

Put do pobjedničkog postolja na ovom turniru pronašle su i najmlađe svetonedeljske judoke. Od djevojčica u kategoriji U8 -20 kg slavila je Petra Ugarković osvojivši srebro. Maro Simunović, limač U8 -30kg bio je drugi, a Tin Plečko, također limač -19 kg osvojio je treće mjesto.

IMG-20160131-WA0004 (1024 x 576)

Svečano otvaranje turnira u podne atraktivnom točkom započele su Svetonedeljske mažoretkinje, a zatim je sve prisutne je u ime grada Samobora pozdravio pročelnik za društvene djelatnosti prof. Juro Horvat. Turnir je uz prigodan govor otvorio direktor glavnog sponzora, poduzeća Magdis i brenda Biobaza, g. Marko Gross.

judo 3 (757 x 400)

O osvojenim medaljama i turniru u cijelosti više pročitajte na web stranicama Judo kluba „Profectus Samobor“.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.