Mjesni odbori predstavili bedastoće inspirirane politikom!

31. siječnja 2016.
Komentari isključeni
1.434 Pregleda

Poslijepodne u Slobodnoj fašničkoj republici bilo je u znaku fašničkih ekipa mjesnih odbora i njihovih alegorijskih kola. Na središnjoj pozornici na Trgu fašničkih velikana predstavila su se 4 mjesna odbora. Sve njih inspirirala je aktualna politička situacija u našoj državi.

mo4 (757 x 568)

MO Veliki i Mali Lipovec predstavio se kao horda Gala predvođena Obelixom, tvrdi i složni kao armirani most pregovarali su s “crvenim” i “plavim”, ekipa MO Podgrađe Podokićko došla je u obliku trapera, lovaca, životinja, a u povorci su imali i pokojnika koji je putem izgubljen, ali je na bini uskrsnuo!

mo9 (757 x 568)

Fašnička ekipa MO Domaslovec prikazala je sportsku navijačku borbu za fotelje, “Tvoje obećanje zvuči poznato”bio je show koji je priredila ekipa MO Vrbovec, a jedan od njihovih slogana bio je vaša budućnost naša zabava!

mo5 (757 x 568)

Nakon što su svoje “bedastoće” predstavili pred fašničkim pukom na Trgu fašničkih velikana ekipe mjesnih odbora preselile su se u svoje tabore na novi Fašnički trg kod pošte, gdje su nastavili druženje uz kobasice, kolače, tekuću okrepu te pregršt zezancije!

mo1 (757 x 568)

Pohvala svima koji su danas nastupili, a iduću nedjelju nastupa još 5 mjesnih odbora. Svi se oni bore za vrijedne novčane nagrade u iznosu od 15 000 pa do 9 000 kuna! Konačnu odluku žiri će donijeti 9. veljače! Neka najbolji pobjedi!!!

Ne zaboravite da izbor pojedinačnih i grupnih maski, na glavnoj pozornici, počinje u 19 sati, a potom slijedi koncert Picksiebnera!

Foto: Edi Kirschenheuter i Anja Franić Modrić

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.