Profectus cup za 400 mladih judoka

29. siječnja 2016.
Komentari isključeni
1.006 Pregleda

U Sportskoj dvorani Samobor kod srednjih škola održat će se sutra u organizaciji Judo kluba Profectus Samobor međunarodni judo turnir Profectus cup, turnir iz kalendara Hrvatskog judo saveza. Na turniru se očekuje oko 400 natjecatelja u 5 uzrasnih kategorija, od djece mlađih od 8 godina, pa sve do mlađih kadeta do 16 godina starosti. Osim natjecatelja iz Hrvatske očekuje se i dolazak natjecatelja iz Slovenije, Austrije, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovačke.

Organizaciju turnira potpomogli su Biobaza, Radin grafika, Ford – Grand auto, Bijuk HPC, Samoborski športski savez, Ustanova Sportski objekti Samobor, Moja tvrtka, Pekarnica Noć i dan, Knjigovodstveni obrt Hofer, TLB tehnologije, Tehnovent i Strmec gradnja.

Domaćini i organizatori pozivaju sve Samoborke i Samoborce, kao i sve ljubitelje sporta da dođu u dvoranu i pogledaju trud, volju i borbenost najmlađih natjecatelja, kao i brzinu, eksplozivnost i znanje onih starijih. Natjecanje će se odvijati cijeli dan, a započinje s najmlađima u 9 sati i 30 minuta. Točno u podne bit će kratka svečanost otvaranja.

Ulaz u dvoranu je besplatan.

Vladimir Vuković

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.