7 odličja iz Međimurja za mlade samoborske karateke

25. siječnja 2016.
Komentari isključeni
2.054 Pregleda

S ukupno 7 odličja u subotu su se iz Međimurja vratile mlade nade samoborskog karate kluba s 5. Grand prix Međimurja na kojemu je u sportskoj dvorani Aton nastupilo 429 natjecatelja iz 3 države. Samoborci su nastuplili većinom s natjecateljima kojima je ovo bilo prvo iskustvo u natjecanju u borbama. Buduće uzdanice pokazale su veliku borbenost i želju za pobjedom.

Za dva zlata pobrinula se Silvia Buzaljko (do 68 kg i u open kategoriji). Silvija je bila jedina od samoborskih seniora koja je nastupila u Nedelišću. Sven Jakovina (na slici gore) je osvojio srebrno odličje u kategoriji mlađih učenika do 38 kg.

jan katanec (1024 x 858)

Jan Katanec

jan henc (1024 x 849)

Jan Henč

Jan Katanec u kategoriji učenika do 40 kg osvojio je broncu kao i Jan Henč u kategoriji učenika do 38 kg.

vid kralj radulovic (1024 x 851)

Vid Kralj Radulović

ana terihaj (1024 x 647)

Ana Terihaj (u crvenom)

Vid Kralj Radulović u kategoriji učenika do 46 kg te Ana Terihaj u kategoriji mlađih učenica do 32 kg također su došli do bronce.

U Nedelišću su nastupili još i Bruno Dragaš, Borna Šunjić, Sven Znika, Vita Sambunjak, Mia Fauković i Patrik Jednar, ali, nažalost, svoj nastup ovog puta nisu uspjeli okruniti medaljom što ih zasigurno neće omesti da i dalje vrijedno i uporno treniraju.

Darko Šimunec

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.