Unutarnji radovi na novoj sportskoj dvorani završavaju 30. travnja

22. siječnja 2016.
Komentari isključeni
776 Pregleda

Radovi na izgradnji sportske dvorane kod Osnovne škole Samobor bit će završeni do 30. travnja, kako bi nova dvorana spremna dočekala učenike na početku nove školske godine. Nakon toga uslijedit će opremanje te uređenje vanjskog prostora. Radovi napreduju prema planu, dvorana je natkrivena i ožbukana te je izvedena vanjska hidroizolacija ravnih krovova i zidova.

dvorana_2 (1024 x 575)

Trenutačno se radi na unutarnjoj hidroizolaciji, a s vanjskom toplinskom izolacijom zidova nastavit će se čim to temperature dopuste. Izvedeni su i staklarski, strojarski i električarski radovi u unutrašnjosti te se radi na izgradnji toplog hodnika koji će je povezivati sa školom, kao i popratnih prostorija potrebnih za kvalitetno provođenje nastave tjelesnog odgoja, koja se niz godina održavala u lošim uvjetima.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.