Pretpremijera “Loptica” u Samoboru!

19. siječnja 2016.
Komentari isključeni
924 Pregleda

U samoborskom kinu večeras od 20 sati će biti pretpremijera kazališne predstave “Loptice – jer je ljubav ubojito smiješna”.

“Loptice” predstavljaju pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koja, s jedne strane, nudi zabavu i okidač za zarazne salve smijeha dok, s druge strane, preispituje međuljudske odnose kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Atraktivni glumci Petra Kurtela, Slaven Španović, Dunja Fajdić i Igor Baksa svoj glumački talent pokazali su u potpuno novim, drugačijim ulogama i utjelovili nekoliko potpuno različitih ličnosti te uz brojne metamorfoze, intrige i poigravanja tabu temama, gledateljima dočarali što je to zapravo ljubav.

Atraktivni omnibus u produkciji B Glad produkcije potpisuje urednik, novinar i pisac Igor Weidlich , dok je za režiju zaslužan redatelj i koreograf Igor Barberić.

Samoborska publika će večeras imat priliku prva pogledati predstavu te se po završetku družiti s redateljem i glumcima na after partyju.

Svečana pretpremijera ove kazališne predstave počinje u 20 sati, a cijena ulaznice je 50 kuna.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.