Razbojništvo u Splitskoj banci u Samoboru

14. siječnja 2016.
Komentari isključeni
1.998 Pregleda

Večeras oko 18 sati i 10 minuta počinjeno je razbojništvo u poslovnici Splitske banke na Trgu kralja Tomislava. Banku su, uz prijetnju pištoljima zaposlenicima i zaštitaru, opljačkala dvojica zasad nepoznatih počinitelja, udaljivši se s mjesta događaja na mopedu preko Kleščićeve ulice do Ulice Ilirskog pokreta gdje su ostavili moped i najvjerojatnije osobnim automobilom nastavili bijeg. Ozlijeđenih u ovom razbojništvu nije bilo, a materijalna šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna.

Jedan od dvojice pljačkaša visok je oko 180 centimetara, jače je tjelesne građe, a u trenutku razbojništva na sebi je imao tamnu odjeću i crnu motociklističku kacigu. Drugi je visok oko 170 centimetara, bio je također u tamnoj odjeći sa donjim dijelom svijetle trenirke i crnom kacigom na glavi.

Policijsko utvrđivanje činjenica je u tijeku, pa Policija moli sve koji bi mogli imati bilo kakva saznanja o počiniteljima da se jave u najbližu policijsku postaju ili na brojeve 112 i 192.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Avatar

    Policija moli ..kao za pomoć…….a oni u igri…..ej narode