KUIS-ov natječaj za foto-amatere do 31. siječnja

9. siječnja 2016.
Komentari isključeni
1.108 Pregleda

Klub učenika i studenata grada Samobora petu godinu uzastopno objavio je nagradni natječaj za foto-amatere, zaljubljenike u fotografiju i samoborske motive s ciljem promicanja ljepota grada Samobora. Za ovaj natječaj bile su određene dvije teme. To su “Svjetlost Božića” za kategoriju učenika starosti do 15 godina i “Samobor u pokretu” za učenike i studente između 15 i 29 godina. Osnovna pravila natječaja traže da na fotografijama za obje teme moraju biti Samobor, odnosno samoborski kraj i događanja, običaji i ugođaj vezan uz božićno vrijeme te da autori mogu sudjelovati s najviše 5 fotografija.

Rok za predaju radova jučer je produljen do 31. siječnja, pa se svi koji su svojim fotoaparatom ovjekovječili protekle dane, a mlađi su od 29 godina, mogu prijaviti na ovaj natječaj. Organizatori navode da nije presudan talent, luksuzna oprema ni profesionalizam, već samo malo želje, volje i mašte.

Fotografije će ocjenjivati stručni žiri, a za najbolje su predviđene novčane i materijalne nagrade.

Detaljnije informacije o natječaju “Samobor u objektivu” i svim pravilima sudjelovanja dostupne su na facebook stranici KUIS-a, odnosno Kluba učenika i studenata grada Samobora.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.