SONY DSC

Bašić “odlepršao” u Mladinu

8. siječnja 2016.
Komentari isključeni
1.427 Pregleda

Pouzdani čuvar mreže samoborskog nogometnog trećeligaša Goran Bašić, u proljetnom dijelu prvenstva branit će vrata Vinogradara iz Mladine!

Nakon nekoliko sjajnih sezona u Samoboru taj odlični vratar, dokazane prvoligaške kvalitete, odlučio se na promjenu nogometne sredine iako je u klubu imao ponajbolje ugovorne uvjete među prvotimcima, a klupska mu je uprava značajno pomogla i u pronalasku stalnog zaposlenja.

Očito je “alfa i omega” Vinogradara Ivan Rubinić “zabacio udicu” s neodoljivim mamcem za Bašića, pa je trener Samobora Sven Raić preko noći ostao bez vrlo važne karike u momčadi. Kako smo doznali u neformalnom razgovoru s koordinatorom klupskih selekcija u NK Samobor Nikolom Tomićem, šasnu za dokazivanje u proljetnom nastvaku prvenstva dobiti će Ivan Razum, perspektivni mladi vratar iz samoborske nogometne škole. koji je do sada bio pričuva Bašiću.

A Goranu, naravno, velika hvala za sve sjajne obrane u samoborskom dresu i puno uspjeha u novoj, nogometnoj sredini.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.