Svjetski karate, nogometni hakl i zimski sportko

6. siječnja 2016.
Komentari isključeni
1.121 Pregleda

Sve sportske aktualnosti ovih prvih dana nove godine doznajte u Šporotofonu.

U emisiji smo, u razgovoru s glavnim tajnikom Hrvatskog karate saveza Darkom Šimuncem najavili jedno od najvećih i najmasovnijih sportskih događanja u našem gradu, redoviti siječanjski Grand Prix Croatia u karateu.

2 (1024 x 576)

Izravno smo iz sportske dvorane Osnovne škole Milana Langa u Bregani, od predsjednika Nogometnog kluba Bregana Gorana Grdinića, doznali kako protkeče završnica malonogometnog turnira “Tri kornera-elver”.

3 (1024 x 768)

Tajnik Školskog sportskog saveza Samobora i Svete Nedelje Zdravko Frajt ispričao nam je kako su prošli malonogometni i odbojkaški turniri na ovogodišnjem Zimskom sportku i kakve još sportske aktivnosti očekuju naše školrace do kraja zimskih školkih praznika.

4 (1024 x 640)

S voditeljem natjecanja na 54. Trofeju grada Samobora u malom nogometu, Draženom Ivančevićem iz Nogometnog kluba Samobor, razgovarali smo o ovogodišnjem turniru – rezultatima, momčadima, posebnostima i planovima za 55. izdanje najstarijeg haklerskog nadmetanja u Hrvatskoj.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.