Malonogometni i odbojkaški Sportko završen, ostale aktivnosti do petka

5. siječnja 2016.
Komentari isključeni
2.625 Pregleda

Do kraja zimskih školskih praznika osnovcima i srednjoškolcima još se u četvrtak i u petak nude neki od programa Zimskog sportka. Podsjetimo se, Sportko je započeo prošli tjedan malonogometnim turnirima.

Među srednjoškolcima za ovaj zimski hakl bilo se prijavilo 16 momčadi, koje su najprije dva dana međusobno razigravale podijeljene u 4 skupine. Treći su se dan igrale utakmice završnice turnira u kojima se najboljim pokazao sastav Kaktussssi iz Srednje strukovne škole, drugo je mjesto zauzela momčad Topovi i maslac iz Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole, treće su bile Sestre milosrdnice, također iz ETUŠ-a, a i četvrto je mjesto pripalo ETUŠ-evoj ekipi pod nazivom Privarna p.čija.

4 KAKTUSSSSI, SSÅ  (1024 x 576)

Za pobjedničku ekipu igrali su Bruno Držić, Dario Barišić, Filip Bišćan, Lovro Noršić, Roko Klemenčić, Petar Vrbančić, Bruno Kovačko, Mateo Marić i Hrvoje Garašić.

5 LOVRO LACKOVIĆ, NAJBOLJI STRIJELAC, srednje škole - 25 GOLOVA (1024 x 1820)

Najbolji strijelac ovog turnira bio je Lovro Lacković, igrač momčadi Topovi i maslac.

Kod osnovaca malonogometno natjecanje odvijalo se u dvije kategorije, petih i šestih te sedmih i osmih razreda, u prvoj kategoriji sa 17, a u drugoj sa 16 ekipa. Igralo se također po skupinama, a u končanom razigravanju kod 5. i 6. razreda prvo je mjesto osvojila momčad Forca Barca, drugi su keksači, treća je ekipa Brzi i žestoki, a četvrto mjesto pripalo je sastavu pod imenom Derby banana.

6 FORCA BARCA,  5-6 RAZREDI (1024 x 768)

Za pobjedničku ekipu u kategoriji 5. i 6. razreda Forca Barca iz Osnovne škole Milana Langa igrali su Leon Petrić, Dominik Gluščić, Vanja Kulenović, Roman Otmačić, Gabrijel Radovanić, Filip Žganjer, Nikola Regović, Bruno Moćan i Fran Kos.

7 VANJA KULENOVIĆ, FORCA BARCA, 5-6 RAZREDI - 17 GOLOVA (1024 x 1365)

Najbolji strijelac turnira u ovoj konkurenciji bio je Vanja Kulenović iz pobjedničke momčadi sa 17 golova.

Kod 7. i 8. razreda prvo je mjesto prvaci turnira postali su igrači Šverc komerca iz škole Samobor, drugi su Langovci iz Bregane, treći El Clasico iz Svete Nedelje, a četvrti Drim tim iz “bogumilca”.

8 Å VERC KOMERC, SAMOBOR  7-8 RAZRED (1024 x 768)

Za pobjedničku ekipu u kategoriji 7. i 8. razreda igrali su Fran Baković, Ivo Gašić, Ivan Crnković, Leo Bišćan, Maks Strajher, Marko Milakara, Patrik Gočev, Kruno Šturlan, Petar Horvat i Leon Kerep.

9 LEON KEREP, Å VERC KOMERC, 7-8 RAZRED, NAJBOLJI STRIJELAC - 10 GOLOVA (1024 x 1365)

Najbolji strijelac kod sedmaša i osmaša bio je Leon Kerep, također iz pobjedničkog sastava, s 10 zgoditaka.

Jučer su počela natjecanja u odbojci, badmintonu i šahu.

3 (1024 x 576)

U sve popularnijem odbojkaškom turniru mješovitih ekipa 3+3, konačni poredak bio je sljedeći: 1. Baletani (OŠ B. Tonija) – na slici gore, 2. Fakini (OŠ M. Langa), 3. Osmerac (OŠ B. Tonija).

2 (1024 x 576)

Natjecanja u badmintonu odvijat će se još u četvrtak između 9 i 13 sati u dvorani Osnovne škole Milana Langa u Bregani. Šah se može igrati sutra i u petak u prostorijama Šahovskog kluba u Perkovčevoj ulici, u bivšim prostorijama Komunalca, i to od 11 do 13 sati te od 17 do 19 sati.

Prostor sportske dvorane Osnovne škole Mihaela Šiloboda u Svetom Martinu pod Okićem za razne sportske aktivnosti dostupan će biti i u četvrtak od 8 do 13 sati. U dvorani Osnovne škole Sveta Nedelja u četvrtak će se od 9 do 13 sati odigrati turnir u rukometu za djevojčice od 5. do 8. razreda. Otvorena vrata imat će u četvrtak od 9 do 12 sati i Sportska dvorana Samobor za učenike svih triju srednjih škola.

Tijekom odvijanja Sportka osnovcima je još u četvrtak i petak omogućeno i besplatno klizanje na klizalištu u bivšoj vojarni i to između 13 i 14 sati i 30 minuta.

Sve aktivnosti Zimskog sportka odvijaju se pod nadzorom profesora tjelesne i zdravstvene kulture, a organizator programa je Školski sportski saveza Samobora i Svete Nedelje na čelu s predsjednikom Sašom Kolmanom i tajnikom Zdravkom Frajtom.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.