Najnovije

NOVA dočekana u podne u Samoboru!

31. prosinca 2015.
Komentari isključeni
1.501 Pregleda

Uz odličnu atmosferu i svirku Nene Belana i Fiumensana na prepunom središnjem samoborskom trgu dočekana je Nova godina u podne. Okupljenima se točno u podne obratio gradonačelnik Krešo Beljak zaželjvši im puno zdravlja i sreće te ih je pozvao da dođu i na večernji doček u našem gradu.

beljak 2016 (757 x 426)

Za organizaciju Nove godine u podne u našem se gradu drugu godinu za redom pobrinuo Športski plesni klub Samobor pa ne čudi što je program počeo plesom. Svoje plesno umjeće predstvili su osnovnoškolci iz škola “Bogumila Tonija” i “Milana Langa”, a koji su svoj nastup uvježbali uz pomoć trenera u Športskom plesnom klubu, Damira Horvatinčića i Petre Jeričević.

Potom su se predstavili Hrvatsko pjevačko društvo Jeka, “Male zumbalice” iz “Čarobnog štapića” te mažoretkinje iz kluba “Unity S”.

nova 5 (757 x 568)

Za odličnu svirku se uz Nenu Belana i Fiumense pobrinula i grupa Krivi Smjer, a za brojnu djecu koja su na Trg došla s roditeljima bila je organizirana i likovna radionica.

Uz sve to podijeljeno je 900 porcija kobasica i 100 litara vina, a Športski plesni klub Samobor pobrinuo se i za humanitarnu notu dočeka Nove u podne, jer prikupljale su se donacije za djecu i majke koje borave u Caritasovoj Sigurnoj kući.

Prikupljene donacije uljepšat će djeci i majkama boravak u Sigurnoj kući Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, pa još jednom sve pohvale organizatorima ove humanitarne akcije i dočeka Nove godine u podne – plesačima Športskog plesnog kluba Samobor.

nova 1 (757 x 568)

Kako su građani ocijenili novogodišnji doček u podne te koje su im želje u 2016. godini poslušajte u današnjem Ritmu grada od 17 sati.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.