U Športofonu o nogometu, školskom sportu i skijanju

30. prosinca 2015.
Komentari isključeni
1.357 Pregleda

Prvi dio posljednjeg ovogodišnjeg Športofona posvetili smo najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu i u emisiji ugostili voditelja Omladinske škole nogometa u NK Samoboru Berislava Gluića (na slici gore).

sportofon sportko (1024 x 768)

S obzirom na to da su početkom tjedna započele i zimske sportske aktivnosti za naše školarce, tajnik Školskog športskog saveza Samobora i Svete Nedelje Zdravko Frajt, prezentirao nam je što će sve od sportskih igara ovaj i sljedeći tjedan u sportskim dvoranama i na klizalištu biti dostupno đacima svetonedeljske osnovne te samoborskih osnovnih i srednjih škola.

sportofon ismeta (1024 x 546)

U Športofonu poslušajte i razgovor s dobitnicom prve nagrade u kategoriji za doprinos razvoju školskog sporta za osnovne škole na državnoj razini, profesoricom TZK Ismetom Čerkez.

sportofon reno (1024 x 878)

Na kraju emisiju pohitali smo na Sljeme ne bismo li od voditelja otkazanih ovogodišnjih slalomskih natjecanja na Snježnoj kraljici, našeg sugrađanina Renea Fleissa, doznali kako su protjecali ti dramatični sati u donošenju odluke o (ne)dobivanju zelenog svjetla za održavanje crvenog spusta. Razgovor smo iskoristili i za kratak osvrt na tijek Svjetskog skijaškog kupa i stanje u Cro ski teamu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.