Sretan Božić svakome!

21. prosinca 2015.
Komentari isključeni
1.921 Pregleda

Zabavni program koji su danas poslijepodne u Galeriji Prica priredili Grad Samobor i Centar za socijalnu skrb, razveselio je djecu slabijeg imovinskog statusa, koju su Vilenjak Zvonček i Djed Božićnjak bogato darivali. Drage goste djeca su dočekala u pratnji svojih roditelja ili skrbnika i aktivno se svojim recitiranjem, pjevanjem i glumom uključila u ovaj za njih priređeni program.

6 (1024 x 768)

3 (1024 x 768)

Smijeha nije nedostajalo, a osmijeh nije silazio niti s lica predsjednika Gradskog vijeća Samobora Branimira Šiljka, gradskog pročelnika za društvene djelatnosti Jure Horvata i ravnateljice Centra za socijalnu skrb Nataše Koražije. Za to su najzaslužniji bili Djed Božićnjak i njegov Vilenjak Zvonček, ali i vješta voditeljica programa Petra Aralica, koja je sve usmjeravala prema onom najvažnijem trenutku, a to je bila podjela slatkih poklona. Dobilo ih je 67 mališana, koji su s poda pokupili i sve slatkiše koji su, što slučajno, a što namjerno, popadali iz Zvončekove košarice.

5 (1024 x 768)

4 (1024 x 768)

Da bude još veselije pobrinuo se kvartet saksofona Glazbene škole Ferdo Livadić u sastavu Jan Tominić, Lovro Pajić, Damjan Ivetta i Anton Pavić. Dečki su odsvirali nekoliko skladbi, među kojima i “Radujte se narodi” te “We wish you a merry Christmas”.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.