Božićna simbioza pjesme, pokreta i govornih točaka

21. prosinca 2015.
Komentari isključeni
870 Pregleda

Jutros je u Područnoj školi u Grdanjcima održana božićna priredba koju su pripremili učenici u suradnji sa svojim učiteljicama. Simbioza pjesme, pokreta i govornih točaka natjerala je mnogobrojne roditelje koji su pristigli u školu na dugotrajan pljesak.

6 (1024 x 768)

Nazočnima se obratio i ravnatelj škole Igor Matijašić koji je upoznao okupljene s brojnim radovima koji su se odvijali u školi. Tijekom 2015. godine postavljeni su novi prozori, parketi u učionicama, klupe i stolice. Matijašić je izrazio zadovoljstvo što učenici i u područnoj školi imaju uvjete za nastavu poput onih u matičnoj školi u Bregani.

3 (1024 x 646)

Razrednice Anita Ban i Natalija Hrenek Prosoli potom su održale radionicu za roditelje i učenike, a na kraju je uslijedio prigodni domjenak.

7 (1024 x 790)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.