U novom Športofonu preko malonogometnih terena do svih ostalih sportskih borilišta

16. prosinca 2015.
Komentari isključeni
948 Pregleda

Aktualni su malonogometni turniri, pa smo najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu u prvom dijelu ovotjednog Športofona posvetili najviše vremena.

S predsjednikm Nogometnog kluba Bregana i predsjednikom Organizacijskog odbora popularnog turnira “3 kornera – elver”, Goranom Grdinićem, otkrivamo sve karte o ovogodišnjem, 49. turniru, jedinstvenom u ovom dijelu svijeta, koji se u Bregani počinje igrati na Štefanje ove godine, a završava dogodine na Sveta tri kralja.

Popratili smo i aktualnosti vezane uz tek započeti malonogometni turnir, najstariji u Hrvatskoj, Trofej grada Samobora, koji se igra u Sportskoj dvorani Samobor.

Uz nogometne, donosimo i rukometne i košarkaške vijesti i zanimljivosti, a na kraju emisije i kratak reportažni zapis s Božićnog turnira za osobe u kolicima, odigranog u organizaciji Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Samobora i Svete Nedelje, prošloga vikenda u novoj stolnoteniskoj dvorani u sklopu današnjeg Konzuma, a prijašnjeg Mercatora, na kojemu je sudjelovala i naša proslavljena stolnoteniska reprezentativka Sandra Paović.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.