Komorske pogodnosti za obrtnike

16. prosinca 2015.
Komentari isključeni
773 Pregleda

U radnom dijelu ovotjedne sjednice Skupštine Udruženja obrtnika Samobora, Svete Nedelje i Stupnika usvojen je rebalans proračuna za ovu godinu te doneseni financijski plan i program rada za 2016. Predsjednik Udruženja Marijan Karlović zahvalio je svim skupštinarima na odazivu na ovu izvještajnu sjednicu i posebno pozdravio goste, predsjednika Obrtničke komore Zagreb Mirzu Šabića, predsjednika Ceha uslužnih djelatnosti Udruženja obrtnika Zagreba Ivicu Zanettija, predsjednika Udruženja obrtnika Jastrebarskog Stipu Bučara i predstavnicu INE Vedranu Dragičević.

O pogodnostima koje obrtnici mogu ostvariti uključivanjem u projekt Zajednička nabava – Artifex govorio je Mirza Šabić, a benefite koje pruža tvrtka INA kao partner- potpisnik sporazuma prezentirala je Vedrana Dragičević koja je pozvala skupštinare da se uključe u projekt uz potpuno jednostavnu proceduru u kojoj je samo potrebno popuniti on-line pristupnicu.

Obrtnička komora Zagreb provodi projekt Zajedničke nabave već cijelu ovu godinu tijekom koje se projektu pridružilo 50 dobavljača proizvoda i usluga, među kojima je i Samoborka. Pristupanje ovom projektu, kojim obrtnici smanjuju svoje ulazne troškove, potpuno je besplatno, a jedini uvjet je uredno plaćen komorski doprinos. Također im je omogućeno da se i pravne osobe (d.o.o. i j.d.o.o.) mogu priključiti ovom projektu kako dobrovoljni članovi hrvatske obrtničke komore.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.