Veliki interes za stipendije Zagrebačke županije

2. prosinca 2015.
Komentari isključeni
828 Pregleda

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Zagrebačke županije utvrdilo je prijedlog liste za dodjelu stipendija učenicima i studentima za tekuću školsku godinu. Studentima će Zagrebačka županija dodijeliti 20 stipendija i to 10 prema kriteriju izvrsnosti, od toga 3 stipendije za zanimanja glazbenog smjera i 10 prema socijalnom kriteriju. Na natječaj se javilo 136-ero studenata. Za učeničke stipendije, stiglo je preko 120 zahtjeva, a ukupno će ih se dodijeliti 30 i to 10 prema kriteriju izvrsnosti uključujući 3 stipendije za zanimanje glazbenog smjera te 20 stipendija prema socijalnom kriteriju, od čega 5 za deficitarna zanimanja.

Tko je ostvario pravo na stipendiju može se vidjeti na oglasnim pločama gradova i općina te internet stranicama, a svaki kandidat može podnijeti pismeni prigovor na listu, zaključno s utorkom, 8. prosinca. Prigovor se dostavlja u pisanom obliku poštom ili osobno na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb, s naznakom „Za natječaj za stipendije – Prigovor.“Nakon isteka roka od 8 dana, Župan će donijeti odluku o prigovorima, a Povjerenstvo utvrditi Konačnu listu za dodjelu stipendija.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.