Velik odaziv DDK-ovaca

2. prosinca 2015.
Komentari isključeni
765 Pregleda

Jučer, prvog utorka u mjesecu, samoborski Crveni križ organizirao je u predvorju Sportske dvorane Samobor još jednu veliku gradsku akciju prikupljanja krvi s gotovo rekordnim odazivom dobrovoljnih darivatelja. Akciji ih je, naime, pristupilo 165, svoju je krv uspjelo darovati njih 139, a među njima i 9 novih članova ove velike humanitare obitelji, 6 muškaraca i 3 žene.

DSC09509 (1024 x 768)

Za sve koji se jučer nisu stigli odazvati ovom prikupljanju krvi, Crveni križ danas priređuje još jednu akciju, ovaj put u Stupniku. U tamošnjem vatrogasnom domu akcija će se održat između 16.30 i 18 sati i 30 minuta. Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika, poziva sve darivatelje koji su u mogućnosti da se odazovu i još jednom plemenitom gestom pomognu nekome tko bi se mogao naći u potrebi za kojom dozom krvi.

Snimili: Igor Matijaščić i Edi Kirschenheuter

 

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.