Djed Mraz zimuje na Etno farmi Mirnovec

26. studenoga 2015.
Komentari isključeni
5.658 Pregleda

Dosta mu je daleke i hladne Laponije, pa je odlučio narednih mjesec dana provesti u malom selu, u blizini Samobora. Tamo će useliti u slatku kućicu okruženu konjima, zečevima, vjevericama i patkicama, te bojnim drugim domaćim životinjicama.

Naravno, povesti će i svoje vilenjake, kako bi dolazećih blagdana, na poseban način razveselio sve mališane koji ga posjete.

Da, dobro ste čuli, ovih blagdana sva djeca mogu upoznati Djeda Mraza glavom i njegovom bijelom bradom!

Svakodnevno od 06. prosinca, pa sve do 23. prosinca, od 16 do  21 sat, djedica će otvarati vrata svog doma svoj djeci koja su kroz godinu bila dobra.

djed mraz (757 x 501)

Uz toplo ognjište klinci će Djedu Mrazu moći uputiti svoje božićne želje, popričati s njme o tome kakav je život na Sjevernom polu i kako mu uspijeva podijeliti sve poklone u samo jednoj noći!

Vjerujemo kako ste pretpostavili da selo koje je Djed Mraz izabrao za svoj blagdanski dom nije obično selo. Ono je naravno čarobno,  tamo se svi mogu fino okrijepiti i osladiti, jer Baka Mraz je pripremila puno domaćih kolača i toplih napitaka, a klinci mogu upoznati prekrasne konje koji ove godine umjesto sobova vuku saonice Djeda Mraza, dvije male vjeverice koje vole puno spavati, znatiželjne patkice, zečeve, još mnoge druge ljubimce, te uživati u prekrasnom ambijentu Sela Djeda Mraza, u kakvom inače boravi u Laponiji.

vjeverice

I kakav bi to bio Djed Mraz da nema pregršt poklona?! U njegovoj kući, uz pomoć vilenjaka svako dijete može dobiti svoj poklon, i odabrati poklon za svog najboljeg prijatelja ili prijateljicu, uz pomoć vilenjaka ga zapakirati i ukrasiti, a Djedica će se pobrinuti da poklon bude dostavljen na kućni prag.

Kako bi se do sljedećeg Božića klinci prisjećali ovog čarobnog druženja i sela, a i zapamtili da moraju biti dobri cijele godine, Djed Mraz će svojim čarobnim fotoaparatom napraviti zajedničku fotografiju za dugo sjećanje.

Djed Mraz najaljuje svoj dolazak na Etno farmu Mirnovec u srijedu, 02. prosinca oko 17 sati, a domaćini će mu organizirati doček kakav zaslužuje, uz obilje veselja, plesa i božićnih pjesama , jer Djedica stiže s puuuunooo slatkih poklona. Dođite ga pozdraviti!

etno farma 2 (757 x 568)

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.