Od automobilizma, preko karate škole, nogometa mladih, do vrhunskih “fajtera” u kickboxingu

25. studenoga 2015.
Komentari isključeni
1.677 Pregleda

Bogatstvo samoborske sportske ponude i ovoga je tjedna došlo do izražaja u našem Športofonu.

U razgovoru s jednim od začetnika Rallyja Santa Domenica Danijelom Vojvodićem, najavljujemo ovogodišnje uzbudljive vožnje na šoderici u Savrščaku, već predstojećeg vikenda, u organizaciji AKK Sveta Nedelja.

2 (1024 x 576)

Naše slavne karatšice Maja i Ana Lenard vodit će novu karate školu, ovaj put u mjestu svog stanovanja, u novoj sportskoj dvorani u Rakitju. O pokretanju te škole preko Karate kluba Samobor, gdje su sestre Lenard i dalje jedne od glavnih uzdanica, više smo doznali od Maje Lenard.

3 (1024 x 633)

S trenerom kadeta u Nogometnom klubu Samobor, profesorom Draženom Ivančevićem, osvrnuli smo se na izniman rezultat njegove momčadi i proboj u četvrtinu završnice Hrvatskog nogometnog kupa.

4 (1024 x 768)

Na kraju, naš vrhunski majstor borilačkih vještina, Nenad Šančić, najavljuje 10. jubilarni Ultimate fight challenge spektakl, koji će se 5. prosinca u organizaciji KBK TNT održati u dvorani škole Bogumila Tonija.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.