Jubilarni “ultimate fight” spektakl u Samoboru

23. studenoga 2015.
Komentari isključeni
1.061 Pregleda

Ove zime, nešto ranije nego prethodnih godina, organizira se jubilarno 10. izdanje “Ultimate fight challenge” u Samoboru, kojeg priprema KBK TNT Samobor.

U subotu 5.prosinca od 19 sati, u ringu dvorane Bogumil Toni možete pogledati vrhunske K-1, kickboxing, MMA i boks mečeve, a zvijezde večeri bit će Ivana Habazin svjetska viceprvakinja u boksu, Michal Fryt viceprvak Poljske u K-1 disciplini, Marko Martinjak prvak Hrvatske u kickboxingu, te Luka Pupek sjajni hrvatski boksač koji će u glavnoj borbi večeri ukrstiti rukavice s Lukasom Radićem.

Osim boraca iz brojnih hrvatskih klubova nastupit će i “gladijatori” iz Poljske.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna možete kupiti u Fight gym-u TNT-ulica Grada Wirgesa 10., Fast foodu Petar Pan-Mlinska 7. i postolarskom obrtu Šančić-Perkovčeva 6, te na ulazu u dvoranu Bogumil Toni prije početka spektakla.
Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg “Ultimate fight challenga” je SIXT rent a car, a medijski pokrovitelj, kao i prethodnih godina je Radio Samobor.

plakat_ufc 10 (757 x 1185)

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.