Božićnice za umirovljenike i nezaposlene u Svetoj Nedelji

23. studenoga 2015.
Komentari isključeni
1.452 Pregleda

Grad Sveta Nedelja i ove će godine svoje umirovljenike i nezaposlene osobe razveseliti isplatom božićnica. Sukladno Programu javnih potreba u socijalnoj skrbi na području Grada Svete Nedelje u 2015. godini i proračunskim mogućnostima, svetonedeljski gradonačelnik Drago Prahin odlučio je o isplati jednokratnih naknada umirovljenicima i nezaposlenim osobama u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana u iznosu od 150 kuna.

Kriteriji za dobivanje božićnice su prijavljeno prebivalište na području Grada Svete Nedelje, visina osnovne mirovine bez dodataka u iznosu do 2.501 kune te nezaposlenost koja se dokazuje podnošenjem potvrde o nezaposlenosti iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Isplata svetonedeljskih božićnica bit će u zgradi “stare pošte” u Svetoj Nedelji, Ulica Marijana Stilinovića 7, od ponedjeljka, 7. prosinca, do srijede 30. prosinca, svaki radni dan, osim na Badnjak, između 9 i 15 sati.

Isplata će biti moguća uz predočenje osobne iskaznice, odreska od mirovine za listopad 2015. godine ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za listopad, te potvrde HZZ-a o nezaposlenosti.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.