“Božićni humanitarni plac” u Samoboru

23. studenoga 2015.
Komentari isključeni
1.394 Pregleda

Sigurno ste čuli za “Crvene noseve” klaunovedoktore koji pružaju psihosocijalnu podršku bolesnima, nemoćnima i zaboravljenima, prvenstveno djeci na liječenju u bolnici. Klaunovidoktori ublažavaju patnju i olakšavaju proces oporavka pomoću humora i životne radosti kao terapeutskog sredstva.

CRVENI NOSOVI klaunovidoktori svoj rad temelje na 20-godišnjem iskustvu međunarodne organizacije RED NOSES Clowndoctors International.

Kad možete donijeti osmijeh tamo gdje je tuga, strah i bol taj osmijeh postaje misija, motivacija i nagrada. Osmijeh u očima bolesnog djeteta, starih i nemoćnih, osmijeh na licima ostavljenih, samih i nesretnih. Osmijeh koji preobražava nemoć u nadu i koji mijenja onoga koji ga prima, onoga koji ga daje i one koji to gledaju.

Za pomoć u radu ove vrijedne Udruge u Samoboru se organizira “Božićni humanitarni plac” u dvorištu Perkovčeve 30.,  koji počinje 28. studenog a potrajat će sve do kraja godine.
Na placu će se moći kupiti upotrebni predmeti od 10 kuna na više, brdo divnih kapa, i skijaških i pletenih, novih i već nošenih sa svih strana svijeta. Kad padne snijeg ponudit će se i nešto ski opreme – pancerica , jakni , odijela. Tu će se naći i igračke i knjige i slikovnice.

Tijekom vikenda od 5. do 6. prosinca ,uoči Svetog Nikole biti će organizirano i popodnevno druženje uz čaj ,kuhano vino i crvene nosove , nastupe malih glazbenika i druge zabavne programe.
Slogan organizatora, među kojima je i naša proslavljenja sportašica Nika Fleiss glasi: “ZA CRVENE NOSOVE, ZA RADOST DJEČJIH FACA,KUPITE NEŠTO MALO SA HUMANITARNOG PLACA!

BOŽIĆNI HUMANITARNI PLAC U SAMOBORU, ODRŽAVAT ĆE SE ZA POMOĆ  UDRUZI “CRVENI NOSEVI” OD 28.11. DO 30.12.2015. U DVORIŠTU PERKOVČEVE 30. VIKENDOM IZMEĐU 10 I 20 SATI, A KROZ TJEDAN OD 16 DO 20 SATI!
SVAKAKO NAVRATITE!!!!

crveni nosevi 1 (757 x 757)

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.