Traže se zbog kaznenog djela prijevare

19. studenoga 2015.
Komentari isključeni
1.290 Pregleda

Na štetu trgovačkih društava iz Zagreba počinjeno je kazneno djelo pokušaja prijevare na način da je nepoznati počinitelj u javnobilježničkom uredu krivotvorenom osobnom iskaznicom na ime direktora i odgovorne osobe trgovačkog društva iz Zagreba pokušao ovjeriti zadužnicu na višemilijunski iznos, dok je za vjerovnika bila navedena druga tvrtka istog vlasnika i direktora.

1_v (1024 x 768)

Policijska uprava zagrebačka objavila je fotografije osoba koje potražuje, a za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Radi se o: muškarcu neutvrđene starosti, visine oko 180 cm, atletske građe, crne boje kose zalizane u lijevu stranu, odjevenom u tamnu jaknu, govori bosanskim naglaskom, te muškarcu neutvrđene starosti, visine oko 170 cm, mršave tjelesne građe, svjetlije kose, frizure na jež.

3_v (1024 x 768)

Policijska uprava zagrebačka moli građane koji imaju korisne informacije o nepoznatim muškarcima s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, ili se jave na broj telefona 192, ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

slika 1 (1024 x 682)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.