Pervanova zajedljiva satira nasmijala Samoborce

19. studenoga 2015.
Komentari isključeni
1.655 Pregleda

Poznati stand up komičar Željko Pervan sinoć je gotovo puna dva sata nasmijavao Samoborce u dvorani samoborskog kina gdje je odigrao svoju novu predstavu “Na komadiću Europe”. Riječ je o pogledima na svehrvatska zbivanja iz prizme vrsnog komičara i popularnog zabavljača na čijem su “nišanu” svi, političke stranke, Europska unija, hrvatsko gospodarstvo, obrazovanje, kultura, sport, odnosi između žena i muškaraca, odnosi sa susjedima i Pervanu posebno omiljenim Slovencima i tako dalje. Svaka mu je predstava drugačija, jer se u scenarij ubacuju dnevne i tjedne aktualnosti, a takva je bila i ova samoborska, obojena i pokojom lokalnom, Pervanu poznatom temom.

3 (1024 x 768)

Svojom zajedljivom satirom Pervan je i pred punim samoborskim kinom, za predstavu za koju su skoro sve karte bile rasprodane dva dana prije, pokazao da je trenutno vodeći hrvatski stand up komičar.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.