I bridžisti se priključili Martinju

16. studenoga 2015.
Komentari isključeni
1.001 Pregleda

U povodu Martinja, Športski bridž klub Samobor organizirao je jučer svoj tradicionalni turnir. U konkurenciji 10-ak parova, najbolji su bili Arijana Dujić i Neven Blagojević, drugo mjesto osvojili su Irena Rukavina i Mladen Mrvica, a treće Božo Kovač i Sanja Zaradić.

Vikend prije toga, čak tri samoborska para bridžista sudjelovali su na Prvenstvu Hrvatske u bridžu u Opatiji, a Vesna Kartelo i Zoran Majerić plasirali su se u finale.

Športski bridž klub Samobor nastavlja sa svojim redovitim turnirima petkom u 18.30 u restoranu Samoborska oštarija i poziva sve zainteresirane bridžiste da im se priključe. Osim toga, u 2016. godini klub će opet organizirati nove napredne tečajeve te tečaj za početnike, a sve informacije o upisu u klub i tečajevima potražite na www.sbksamobor.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.