Druga smotra dječjih zborova u Samoboru

6. studenoga 2015.
Komentari isključeni
1.048 Pregleda

“2. Smotra dječjih zborova – Samobor 2015.” koju organizira Gradski dječji zbor “Jeka”, Hrvatskog pjevačkog društva “Jeka” Samobor, održat će se u subotu 07. studenog, u dvorani samoborskog kina s početkom u 15 sati.

Održavanje Smotre dječjih zborova ima za cilj kroz pjesmu i druženje pokazati do sada usvojeno glazbeno znanje pojedinih zborova, a želja je organizatora kroz zajedničko druženje i pjevanje što tješnje povezati dječje zborove.

Prijavljeni moraju imati deset minuta programa, a tema je ove godine- prijateljstvo.

Smotra je revijalnog a ne natjecateljskog karaktera,i ove godine ima velik broj prijavljenih, preciznije 5 zborova s 200-tinjak sudionika iz samoborskog kraja i iz Petrinje. Inače, najveći je problem svih malih dječjih zborova što nemaju gdje pokazati ono što marljivo uče.

Pozivaju se svi koji su voljni uživati u pjesmi ovih mališana da im se pridruže sutra od 15 sati u kino dvorani Pučkog učilišta Samobor.Ulaz je besplatan.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.