Ana Lenard na TOP TEN u karateu

6. studenoga 2015.
Komentari isključeni
912 Pregleda

Sutra, u subotu, 7. studenog, u Zagrebu se po 13. put održava jednistveno i najjače svjetsko natjecanje u karateu za žene Karate TOP TEN! Borit će se i naša sportska heroina Ana Lenard, a konkurencija je uistinu vrlo snažna. Uz Anu u lov na medalje kreću Maša Martinović, predstavnica Rusije – Inga Sheroziia, predstavnica Egipta – Shymaa Alsayed, predstavnica Turske – Meltem Hocaoglu, predstavnica Slovačke – Viktoria Semanikova, predstavnica Ukrajine – Anita Serogina, predstavnica Srbije – Sanja Cvrkota, predstavnica Francuske – Lucie Ignace i predstavnica Crne Gore – Marina Raković.

Natjecanje počinje u 19 sati i 30 minuta, a odvijat će se u Dvorani 2 zagrebačkog Doma sportova. Ulaz za gledatelje je besplatan, pa svakako dođite bodriti našu Anu!

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.