MOST se predstavio Samoborcima

31. listopada 2015.
Komentari isključeni
2.058 Pregleda

U subotu 31.listopada prof.dr.sc. Slaven Dobrović, nositelj liste 5. MOST-a nezavisnih lista, s volonterima je predstavljao program MOST-a zainteresiranim simpatizerima na središnjem samoborskom Trgu kralja Tomislava.

Mnogi Samoborci su tako dobili bolji uvid u program MOST-a i odgovore na pitanja uslijed medijskih HDZ i SDP napada na MOST i dr. Božu Petrova zadnjih dana.

Unatoč iziritiranosti dnevnom politikom mnogi su rado porazgovarali s prof. Dobrovićem i pokazali iskrene simpatije prema promjenama koji MOST nudi u slijedeće četiri godine.

Ovaj neposredni način komunikacije MOST-ovaca s građanima se pokazao puno boljim od trošenja novaca građana na puste predizborna skupove.

most 3 (757 x 426)

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentara

 1. Avatar

  Fala političarima no mi smo most obnovili prije mjesec dana tak da… ajte zbogom.

  • Avatar

   Hrvoje malo si dosadan! Stvarno moras bit svakom loncu poklopac?

 2. Avatar

  Moram. Evo požderi se ak’ te smeta.

  • Avatar

   Ne smeta me nego sramotiš se frende!

   • Avatar

    “Frende” – to ak je moja sramota nije tvoja briga. Ne znam kaj čitaš ono kaj nećeš. Ak’ si za MOST-a zagrizel to je tvoj stav i nek ti je. Evo toliko nove sramote od mene.

    • Avatar

     Stvarno se voliš sramotit!

 3. Avatar

  :-)) Važno je zvati se Hrvoje i možeš laprdati koliko te volja :-)))