Večeras završavaju terenske “Tribine gradonačelnika”

29. listopada 2015.
Komentari isključeni
990 Pregleda

I ove godine, već šestu godinu za redom, samoborski gradonačelnik Krešo Beljak obišao je sa svojim suradnicima mjesne odbore i gradske četvrti i saslušao prijedloge i probleme brojnih građana.

Na tribinama gradonačelnika građanima se daje mogućnost da neposredno postavljaju svoja pitanja i daju konkretne prijedloge gradskoj vlasti te da se, uoči izrade proračuna, direktno uključe u kreiranje planova i programa te predlažu prioritete za financiranje.

U ciklusu koji je trajao od 15. rujna održano je četrdesetak tribina, a još se jednom potvrdio velik interes stanovnika samoborskih naselja za ovakav oblik komunikacije s gradonačelnikom.

Posljednja ovogodišnja tribina održava se večeras u izletištu Pavlin za mještane Vrhovčaka, s početkom u 18:00 sati.

Svi građani sa svojim se pitanjima mogu obratiti i putem e-maila, telefonskim putem, putem društvenih mreža ili osobno, ponedjeljkom kad gradonačelnik i njegovi suradnici imaju otvorena vrata za građane.

Galgovo (757 x 426)

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.