“Slatki Samoborci” okupili samoborske učitelje

29. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.505 Pregleda

U organizaciji “Slatkih Samboraca” jučer je u Osnovnoj školi Bogumila Tonija održan prvi Susret učitelja s temom Dijabetes u razredu. Nazočilo mu je 20-ak učitelja iz “bogumilca” te osnovnih škola Samobor, Sveta Nedelja, Rude, Milana Langa iz Bregane i Mihalea Šiloboda iz Svetog Martina pod Okićem te članova njihovih stručnih timova uz ravnatelja škole u Bregani.

Gošća susreta bila je učiteljica Andrea Škribulja Horvat, koja je podjelila s prisutnima svoje iskustvo s dijabetesom u razredu. Svoje iskustvo i mišljenje podjelili su s njom i drugima i ostali učitelji. Razvila se interaktivna rasprava, što je bio i cilj susreta.

Iskazana je velika podrška održavanju ovakvih susreta iskustvene razmjene.  Uvidjelo se gdje ima prostora za napredak te je ovaj susret dodatni poticaj “Slatkim Samoborcima” za daljnje radionice sa djelatnicima škola.

Ksenija Kolman Goreta

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.