Obavijest o objavi biračkih mjesta

29. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.377 Pregleda

Izborno povjerenstvo VII. Izborne jedinice na prijedlog Gradskog izbornog povjerenstva Grada Samobora donijelo je dana 28. listopada 2015. godine Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području Grada Samobora, koje rješenje će biti objavljeno na mrežnim stranicama Grada Samobora www.samobor.hr, i na uobičajenim oglasnim mjestima u gradu Samoboru i okolici u obliku oglasa – plakata.

Na području Grada Samobora određeno je 72 biračkih mjesta, na lokacijama kao i za prethodne izbore za Predsjednika Republike Hrvatske, uz izmjene na biračkim mjestima br. 47. Centar – Samobor gdje će biračko mjesto umjesto u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta biti u prostorijama Glazbene škole Ferdo Livadić, Trg matice Hrvatske 3, zatim na biračkom mjestu 52. Gornji Kraj – Hamobr, gdje će biračko mjesto umjesto u prostorijama trgovačkog društva Izbor d.o.o. biti u prostorijama trgovačkog društva Dr. Škobić d.o.o., Gornji Kraj 11. U mjesnom odboru Budinjak tri biračka mjesta koja su bila u kućama Zlate Kordić, Milana Delivuka i Marka Pavkovića spojena su u jedno biračko mjesto u prostorijama stare škole u Grabru, Grabar b.b.

Izborno povjerenstvo VII. Izborne jedinice na prijedlog Gradskog izbornog povjerenstva Grada Samobora donijelo je dana 28. listopada 2015. godine i rješenje o određivanju posebnog biračkog mjesta na području Grada Samobor za biračke koji glasuju izvan mjesta prebivališta, a privremeno su upisani u popis birača na području gradova Samobora i Svete Nedelje, te općine Stupnik, te će birači iz drugih izbornih jedinica koji su privremeno upisani, te temeljem potvrde za glasovanje izvan mjesta prebivališta glasati na biračkom mjestu br. 73. Sveta Helena – Samobor, u prostorijama srednjih škola (Mala kongresna dvorana), Samobor, Hebrangova 26.

Birači na području Grada Samobora mogu provjeriti na kojim će biračkom mjestu glasovati na mrežnoj stranici Grada Samobora www.samobor.hr i na istaknutim oglasima – plakatima, a mogu se radi provjere obratiti i Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Samobora na brojeve telefona 3378-194 i 3378-195, odnosno u Ured državne uprave u Zagrebačkoj županiji 3378-224.

Predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva Grada Samobora

Darko Župančić

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.