Novi sportski kaleidoskop u Športofonu

28. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.054 Pregleda

Najaktualnije sportske novosti donosi i ovotjedni Šporotfon urednika Mislava Maroevića.

U emisiji poslušajte razgovor s trenerom super uspješne Save iz Strmca Damirom Kovačićem i sve zanimljivosti koje nam je prenio vezane uz dosad možda najbolju rezultatsku polusezonu ovog jedinstvenog županijskog ligaša.

diana (1024 x 768)

Ugostili smo i članicu Športskog bridž kluba Samobor Dianu Koller, pa upoznajte još jedanput čari ove najraširenije svjetske sportske grane.

cvetkovic (1024 x 768)

S predsjednikom Hrvatskog planinarskog društva Japetić Robertom Cvetkovićem osvrnuli smo se na jubilarni 10. Sudnikov pohod na Veliki dol te najavili druge aktualnosti iz rada “japetićanaca”.

Uza sve to, donosimo i rukometne i košarkaške novosti, vijesti iz svijeta streličarstva te govorimo o uzvratnom redovitom godišnjem sportskom susrtetu Samobor-Brežice.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.