Najnovije
Bridž pod maskama (26. veljače 2020. 14:00)
OŠ Rude traži pomoćnika u nastavi! (26. veljače 2020. 13:28)
Kriv je i skuren po 194. put! (25. veljače 2020. 23:13)
Sustav Civilne zaštite dobiva na značaju (25. veljače 2020. 12:11)
Adrianov doprinos bronci (25. veljače 2020. 10:14)
Isključenja struje 26. i 27. veljače (25. veljače 2020. 10:03)
Novo radno vrijeme blagajne Komunalca (25. veljače 2020. 10:02)
Od dječjeg fašnika preko SURLE do Bunkera (24. veljače 2020. 14:29)
Finale 194. Samoborskog fašnika! (24. veljače 2020. 14:13)

HDZ i Domoljubna koalicija prepunili Samobor Arenu

28. listopada 2015.
Komentari isključeni
2.489 Pregleda

U prepunoj Sportskoj dvorani u Samoboru sinoć je održan središnji predizborni skup HDZ-a i Domoljubne koalicije za 7. izbornu jedinicu. U dvorani su se okupili brojni dužnosnici HDZ-a – od nacionalne razine pa naniže. Predstavljeni su svi kandidati HDZ-a i Domoljubne koalicije u toj izbornoj jedinici za predstojeće parlamentarne izbore, a okupljenima se, prekidan čestim i dugotrajnim pljeskom, obratio i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

13 (1024 x 768)

Uz ostalo, Karamarko je rekao da je konstanta politike Kukuriku koalicije laž i obmana. -Danas sam se susreo s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Razgovarali smo o gospodarskoj suradnji i vrata su nam potpuno otvorena. Nijemci su nam uvijek bili prijatelji, a ovoj vladi su postali neprijatelji. Ni sa kim ne komuniciraju. Primjer za to je imigrantska kriza jer u Hrvatsku dvostruko više ljudi ulazi, nego izlazi. Gdje su ti ljudi? Upozoravali smo da kontroliraju granicu, humano se odnose s ljudima i evidentiraju ih – rekao je Tomislav Karamarko, dodavši da HDZ s ovom koalicijom ima zadaću vratiti dignitet Hrvatskoj. -Tu smo kao stijena, nećemo se ni za milimetar odmaknuti od naše ljubavi prema Domovini. Osim naše kulture, tradicije i običaja, Hrvatska je čovjek, pojedinac. A tom pojedincu je u vlastitoj domovini ugrožena egzistencija – naglasio je Karamarko.

6 (1024 x 768)

Uz predsjednika HDZ-a govorili su i potpredsjednik HDZ-a i prvi kandidat na listi Domoljubne koalicije za 7. izbornu jedinicu Damir Jelić te kandidati – potpredsjednik zagrebačkog HDZ-a Željko Fiolić, predsjednik svetonedeljskog HDZ-a i zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje Damir Halužan te HSS-ov kandidat na listi, Samoborac Milan Kolman.

4 (1024 x 768)

Zajedništvo domoljubne koalicije istaknuo je Damir Jelić rekavši, uz ostalo, “Dok upravo oni govore isključivo “ili mi ili oni” jasno im poručujemo – i mi i oni.

9 (1024 x 768)

Damir Halužan je govorio i kao gospodarstvenik pa je, uz ostalo, naglasio da umjesto da trošimo novce na projekte gdje ćemo dobiti 80 posto povrata, nama se događa da sami moramo ulagati i sami se financirati. A sve zbog nesposobnosti vlade na odlasku.

8 (1024 x 768)

Poruka Milana Kolmana bila je kratka, a u njoj je rekao i ovo: Siguran sam da mi, okupljeni u Domoljubnoj koaliciji, znamo bolje od sadašnje Vlade. Znamo kako ostvariti želje da u Hrvatskoj svima bude dobro.

7 (1024 x 768)

Na skupu su, uz ostale, bili i potpredsjednik HSS-a, predsjednik gradske stranačke organizacije i samoborski gradonačelnik Krešo Beljak, gradonačelnik Svete Nedelje Drago Prahin, samoborski europarlamentarac iz redova HDZ-a Davor Stier te predsjednik samoborskog HDZ-a Vjeran Štublin.

14 (1024 x 768)

U dvorani prepunoj članova i simpatizera stranaka domoljubne koalicije te hrvatskih i HDZ-ovih zastava, uz puno nacionalnog, odnosno domoljubnog motivirajućeg naboja i uz pjesmu Miroslava Škore, HDZ je s koalicijskim partnerima pokazao kako čvrsto vjeruje u još jednu izbornu pobjedu.

10 (1024 x 768)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

 1. Avatar

  Ponosan sam na svoje Samoborce neka vide da nas ima.Zajedno ZA jaku Hrvatsku.

 2. Avatar

  “-Danas sam se susreo s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Razgovarali smo…” – za početak jedna laž. Razgovor ste vodili na engleskom ili njemačkom jeziku. Ili je kancelarka naučila hrvatski ? Uglavnom kad želiš biti premijer a za razgovor sa bilo kime osim srba ili bosanaca ti treba prevoditelj možeš predvoditi samo stado ovaca poput ovih u dvorani.

  • Avatar

   Hrvoje ti si primitivac poput Zorana Milanovića! Međutim vrijeme ističe tik-tak-tik-tak! Još deset dana i zbogom nekulturnim ridikulima!

   • Avatar

    Stipe ak si ti kulturan ko Karamarko, Brkić, Jandroković ili Milošević – onda sam ja potpuno suprotno od toga – DAKLE nekulturan. A nakon tik tak slijedi BUUUUM… A geleri budu i u tvoje dvorište doletili – ak’ me razmeš. Ili da budem nekulturniji govno koje se sprema ako HDZ pobijedi bumo skupa gazili.

    • Avatar

     Gle s nekulturnim pojedincima poput tebe u pravilu ne razgovaram . Kaj se Karamarka , Brkića ili Jandrokovića tiče mislis li da su Milanović, Ingrid Antičević ili Igor Dragovan kulturniji? Govno koje se sprema ak HDZ pobijedi?!? A ak pobijedi SDP samo med i mlijeko! Ovakve “vrhunske” rezultate stvarno nije imala niti jedna vlada do sad.

     • Avatar

      Čuj Štef, Stevan ili kak se već zoveš libo me racku za HDZ i SDP. Samo sam ti htio skrenuti pažnju na to da stoka sitnog zuba poput tebe i mene bleji i svađa se uzalud. Problem je samo što onih koji imaju iskustvo i dovoljno inteligencije da to skuže ima malo, a vas drugih poprilično tak da su nam jadnici poput Karamarka ili Milanovića zagarantirani do sudnjeg dana.

 3. Avatar

  Krešo Beljak pošto obraz?

  • Avatar

   Još 4 godine u gradonačelničkoj fotelji , valjda ?

  • Avatar

   Čuj Štef, Stevan ili kak se već zoveš libo me racku za HDZ i SDP. Samo sam ti htio skrenuti pažnju na to da stoka sitnog zuba poput tebe i mene bleji i svađa se uzalud. Problem je samo što onih koji imaju iskustvo i dovoljno inteligencije da to skuže ima malo, a vas drugih poprilično tak da su nam jadnici poput Karamarka ili Milanovića zagarantirani do sudnjeg dana.