Uspješni bridžisti

27. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.323 Pregleda

U povodu Dana grada Samobora Športski bridž klub Samobor organizirao je minule nedjelje otvoreni turnir. U konkurenciji 12 parova, najbolji su bili Mladen Baica i Desa Borovčak, drugo mjesto osvojili su Irena Rukavina i Mladen Mrvica, a treće Nikola Foriš i Zoran Majerić.

Dan ranije, na seniorskom prvenstvu Hrvatske u bridžu, održanom u Domu sportova u Zagrebu, sudjelovala su i tri para iz Športskog bridž kluba Samobor, a Ivan Gluščić i Nikola Foriš podijelili su prvo mjesto sa Zagrepčankama Milkom Ivančić i Izvorkom Petrović.

Športski bridž klub Samobor planira u 2016. godini organizirati nove napredne tečajeve te tečajeve za početnike, a sve informacije o upisu u klub i tečajevima potražite na www.sbksamobor.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.