5 državnih prvaka u redovima “mladostaša”

27. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.447 Pregleda

I ove godine natjecatelji Karate kluba Mladost Samobor mogu se pohvaliti izvrsnim rezultatima na Prvenstvu Hrvatske u katama 2015., održanom, već tradicionalno, u Varaždinskim Toplicama. Na ovom subotnjem natjecanju u organizaciji Hrvatskog Kyokushin Karate Saveza i Karate kluba AIK, “mladostaši” su osvojili 5 prvih mjesta.

Naslovom državnog prvaka, odnosno prvakinje okitili su se: Fran Ivan Lukačić u kategoriji mlađi limači, Dino Obranić u kategoriji limači, Nika Jakobović kod kadetkinja, David Fabek u kategoriji juniora te Fran Lukšić u kategoriji seniora. Viceprvakinja je Marija Lukšić u kategoriji juniorki. Treće mjesto osvojio je limač Leopold Jurčević, a Artin Bekiri i Edin Bećiri nisu se uspjeli značajnije plasirati.

Osim naslova državnog prvaka, junior David Fabek osvojio je i pehar za najbolje izvedenu katu u muškoj konkurenciji i potvrdio trogodišnji status državnog prvaka u svojoj kategoriji.

3 (1024 x 576)

Natjecanje je okupilo 90 natjecatelja iz hrvatskih klubova: Dugo Selo, Moslavina Kutina, Maksimir – ELKA Zagreb, Sosai Zagreb, Kyokushin karate Split, AIK Varaždinske Toplice i Mladost Samobor.

Ljiljana Šurbek Bošnjak

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.