TOP bez pravog naboja

26. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.082 Pregleda

U uvratnoj utakmici doigravanja za veteranskog prvaka Nogometnog saveza Zagrebačke županije nogometni veterani TOP-a iz Kerestinca jučer su poraženi od veterana Vrbovca rezultatom 1:2!

U prvoj utakmici odigranoj u Vrbovcu Kerestinčani su također poraženi rezultatom 4:2, pa se na žalost nisu uspjeli plasirati u finale, a ostali su i bez mogućnosti nastupa na završnici prvenstva Hrvatske koja će se odigrati iduće godine. Šteta za sjajnu generaciju nogometaša u zrelim godinama koji su u prošloj sezoni, pomalo iznenađujuće, osvojili titulu prvaka u I Veteranskoj ligi NS Samobor ostavivši iza sebe dugogodišnje šampione veterane NK Samobor.

U finalu za prvaka Zagrebačke županije u veteranskom nogometu sastat će se tako Vrbovec i Mladost Obrezina, koja je u dvije utakmice bila bolja od veterana Domagovića.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.