ORaH-ova politička kuharica pred Samoborcima

26. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.039 Pregleda

Članovi ORaH-a, stranke održivog razvoja Hrvatske, predvođeni svojom predsjednicom Mirelom Holy i kandidatima stranke u 7. izbornoj jedinici te samoborskim ORaH-ovcima na čelu s predsjednikom gradske stranačke organizacije Emilom Katanicom, predstavili su jučer, u nedjelju, 25. listopada, na Trgu kralja Tomislava svoj izborni program pod sloganom “Promijeni smjer” dijeleći građanima brošuru „ORaH-ova izborna kuharica održivog razvoja“. Brošura je zanimljiva prezentacija ORaH-ova političkog programa posvećena slanim i slatkim jelima u kojima je obavezan sastojak orah te predstojećim parlamentarnim izborima.

3 (1024 x 768)

Mirela Holy je u Samoboru rekla da službena kampanja na sreću kratko traje jer se ljudima – mišljenja je – već dovoljno zgadila. Holy ističe da će ORaH nastojati pokazati da postoje političke opcije i mogućnosti drugačije od svih drugih i da politika nije samo grabež za fotelje i novac te pogodovanje lobijima. ORaH je to već i pokazao kad je odbio 8 sigurnih mandata u Saboru i kad sam sama odstupila s funkcije na kojoj sam si mogla osigurati sigurnu egzistenciju s odličnom plaćom – rekla je u Samoboru Mirela Holy.

4 (1024 x 768)

ORaH je mlada stranka, ali politički zrelija od mnogih starijih što – smatraju u stranci – potvrđuje i 40 programsko-političkih recepata, odnsono dokumenata u kojima se konkretno navodi što se i kako može sprovesti s ciljem da svima u Hrvatskoj bude bolje.

2 (1024 x 768)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.