Terme Paradiso najbolje u Sloveniji!

22. listopada 2015.
Komentari isključeni
2.861 Pregleda

Popularne Terme Pradiso u obližnjoj Dobovi osvojile su prvo mjesto u izboru najboljih, malih termalnih kupališta u Sloveniji u ovoj godini.

Izbor je tradicionalno, 25. godinu uzastopno, organiziralo sedam radijskih postaja u Sloveniji u suradnji s internetskim portalom dj-slovenija.si. U glasovanju je sudjelovalo više od 30 tisuća slušatelja i čitatelja, a nagrade su podijeljne u 6 različitih kategorija.

Poduzetnoj obitelji Cvetkovič iz Dobove ovo je priznanje veliki poticaj da nastave s uspješnim razvojem svojih Termi, koje redovito posjećuju i brojni gosti iz Samobora, Zaprešića i Zagreba. Budući da i Radio Samobor već godinama uspješno surađuje s obitelji Cvetkovič u svim njihovim, sjajnim projektima, koristimo priliku i na ovaj način im čestitati na najvišem priznanju koje su do sada primili.

paradiso1 (757 x 505)

 

 

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.