Sportski susreti Samoboraca i Brežičana

16. listopada 2015.
Komentari isključeni
870 Pregleda

Samoborski sportaši susreli su se jučer na sportskim borilištima s prijateljima sportašima iz Brežica na njihovom jučerašnjem zajedničkom tradicionalnom sportskom susretu u Samoboru.

Zbog vremenskih neprilika i nemogućnosti odigravanja utakmice uslijed potopljenih travnjaka na nogometnom terenu otkazana je utakmica između pioniraNK Zrinski i NK Brežice.

5 (1024 x 1820)

U košarkaškoj utakmici veterani Samobora svladali su veteranski sastav Brežica rezultatom 71:55, a naše rukometne “lavice” pobijedile su brežičke rukometašice rezultatom 32:18.

6 (1024 x 549)

Tenis susreti su završili neodlučeno 2:2. U stolnom tenisu gosti su bili bolji i dominantniji i ostvarili pobjedu 8:2.

2 (1024 x 546)

Uzvratni susreti će se održati u Brežicama sljedeće srijede, 21. listopada. Riječ je o tradicionalnom godišnjem okupljanju sportskih prijatelja u povodu obilježavanja i proslave Dana Grada Samobora. Susret su organizirali Samoborski športski savez i Športna Zveza Brežice. Karakter mu je sportsko-rekreativni, pa rezultati, doduše, nisu ni bili u prvom planu iako sportskog duha i borbenosti nije nedostajalo.

Marijana Radek

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.